Kratka pomoć korisnicima

Kako dodati oglas?


Oglas možete dodati klikom na link 'Dodaj oglas'. Ukoliko niste kliknuli na link za dodavanje oglasa iz odgovarajuće kategorije i iz grada gde želite da postavite oglas. Kliknite za izmenu lokacije oglasa i izaberite grad gde želite da postavite oglas. Zatim izaberite kategoriju kojoj Vaš oglas pripada. Zatim popunite sva potrebna polja i prijavite oglas.


Sigurnosni kod


Obavezno je uneti sigurnosni kod zbog spama. Ovom metodom održavamo sadržaj našeg portala čist od reklama i spama.


Verifikacija oglasa


da biste verifikovali vaš oglas posle postavljanja važno je da unesete ispravnu email adresu. Na Vaš mail dobićete link za aktivaciju oglasa. Kliknite jednom na link i aktiviraćete Vaš oglas uspešno.


Kako izmeniti već postavljen oglas?


Prilikom dodavanja oglasa dobićete email za verifikaciju oglasa od nas koji će sadržati i link za izmenu oglasa koji ste postavili. Sačuvajte taj mail ukoliko želite da izmenite sadržaj Vašeg oglasa.


Pretraga


Pretraga je bazirana po lokacijama. Dakle ako se nalazite na strani oglasa za Beograd i ukucate np. automobili za pretragu portal će izlistati samo oglase iz Beograda. Ukoliko želite da pretražujete oglase iz drugih regiona, kliknite na region np. Crna Gora, i zatim izaberite kategoriju koja vas zanima za pretragu i unesite željenu reč.


Pregled oglasa


Svaki region, svaki grad ima posebnu stranu sa svojim oglasima. Oglasi iz grada Beograda će se pojaviti kada se klikne na Beograd, iz Zagreba kada se klikne na Zagreb i tako dalje. Ukoliko želite prikaz svih oglasa za određeni region kliknite na ime države direktno umesto na grad u toj državi.Copyright © 2008 - 2022 by Oglasi Balkan. Sva prava zadržana.
Kopiranje sadržaja, slika, oglasa sa našeg portala bez naše dozvole je zabranjeno. Politika privatnosti.