Oglasi Laktaši - Bosna i Hercegovina, pronadji, kupi, prodaj. Portal Oglasi Balkan je potpuno besplatan servis za oglašavanje. Sa preko 100 kategorija i podkategorija za oglase, i preko 200 gradova na prostoru Balkana naš portal je idealan za sve vaše oglase. Svi oglasi na našem portalu imaju mogućnost da uz oglas ide jedna ili više fotografija tako da Vaš oglas ne mora biti čisto tekstualnog tipa već foto oglas tj. sadrzati fotografije koje ostavljaju jači utisak na naše posetioce i imaju veću šansu da budu pogledani od strane naših posetioca nego oni oglasi koji ne sadrze slike. Korisnici naših usluga mogu postaviti neograničen broj oglasa.


Dodaj Oglas :: Reklamiranje :: Info :: Pomoć :: Kontakt :: Pravila Korišćenja  
Srbija :: Crna Gora :: Hrvatska :: Bosna i Hercegovina :: Slovenija :: Makedonija :: Besplatni Oglasi
 

Oglasi Laktaši, Bosna i Hercegovina

Nedelja, 06 Januar, 2013



Dodaj Oglas


Pronadjite odmah oglas koji vas zanima: (Na primer: Prodaja kuca)

Bosna i Hercegovina / Laktaši / Zaposlenje / Ponuda
Novi Zeland Vize - Useljenicke, Studentske, Radne i turisticke vize

Oglas# A145820

Preporuci oglas:

B.O.N saradnik, zastupnik prodaje, distributer (Smederevo, Srbija)

Poslato: Subota, 15 Decembar, 2012  19:25
Izmenjeno: Nedelja, 16 Decembar, 2012  18:16
Istice: Nedelja, 15 Decembar, 2013  19:25
Odgovor na: [email protected]
Telefon: +381600229554
 

ŽELIŠ DA RADIŠ ?
POZOVI I PRIKLJUČI SE B.O.N TIMU POSTANI B.O.N SARADNIK
Šta znači biti B.O.N saradnik?
Svako može postati B.O.N saradnik - poslovna prilika je jedinstvena.
Zahvaljujući izuzetnoj fleksibilnosti, B.O.N. se uklapa u sve životne stilove. Bez obzira da li želite da ostvarite dodatnu zaradu, uspešnu karijeru ili uživate u finansijskoj nezavisnosti, B.O.N je tu za vas. Ako ste stalno zaposleni ili radite samo povremeno, ako radite od kuće, ako ste student, penzioner, ili ste kod kuće i vodite računa o svojoj deci, možete da sami odredite kada i koliko ćete da radite, jer vi ste sami sebi šef ! Vi kontrolišete iznos svoje zarade svakog meseca - vaš je izbor koliko ćete da zaradite. Sve zavisi od toga koliko ćete truda uložiti u posao. Kao B.O.N saradnik možete upoznati nove ljude i steći nova prijateljstva, u isto vreme imate mogućnost da putujete, učestvujete na raznim događanjima i budete nagrađeni za vaše rezultate i dostignuća.
Takođe imate i priliku za lični i profesionalni razvoj kroz obuke i razna događanja - učešće na većini je potpuno besplatno! Na vreme će te biti obavešteni I obučeni o svakom novom proizvodu koji kompanija Best of Nature izbaci na tržište..

Kao novi saradnik imaćete iskusnijeg saradnika kao mentora, koji će vam pomoći. Vaš mentor će vam predstaviti proizvod Yin-Yang ulja i pomoći da razumete sve što vam je neophodno na početku.Vaš je izbor koliko ćete da zaradite. Sve zavisi od toga koliko ćete truda uložiti u posao. Kao B.O.N saradnik možete upoznati nove ljude i steći nova prijateljstva, u isto vreme imate mogućnost da putujete, učestvujete na raznim događanjima i budete nagrađeni za vaše rezultate i dostignuća.
Ko može postati B.O.N saradnik?
Svako!
Bez obzira da li želite da ostvarite rabat za kupovinu proizvoda za vašu porodicu, ostvarite dodatni prihod ili izgradite karijeru i svoje lično poslovanje, treba da se prijavite i postanete B.O.N saradnik. Vi odlučujete koliko daleko želite da stignete - mi smo tu da vas podržimo na svakom koraku.
Kako početi?Kako postati B.O.N saradnik ?
Možete postati B.O.N saradnik tako što će te nas kontaktirati na telefon +38160/0-229-554 ili poruku ostavite u in box ili na e-mail [email protected]

U ovom poslu nije Vam potrebno učlanjavati potencijalne kupce , kao što kompanija Best of Nature ne posluje po multilevl sistemu
Tel.+38160/0-229-554
e-mail. [email protected]
Bon serbia
38 hits

 

Opcije





Бесплатные объявления Россия.



 

Oglasi Balkan na Facebook - Oglasi Balkan na Twitter.


Copyright © 2008 - 2013 by OglasiBalkan.Com All rights reserved / Sva prava zadrzana.
Reklamiranje :: Pomoć :: Kontakt :: Pravila Korišćenja :: Web dizajn

Oglasi Laktaši - Bosna i Hercegovina, Besplatni mali oglasi na portalu Oglasi Balkan . Com