Oglasi Beograd - Srbija, pronadji, kupi, prodaj. Portal Oglasi Balkan je potpuno besplatan servis za oglašavanje. Sa preko 100 kategorija i podkategorija za oglase, i preko 200 gradova na prostoru Balkana naš portal je idealan za sve vaše oglase. Svi oglasi na našem portalu imaju mogućnost da uz oglas ide jedna ili više fotografija tako da Vaš oglas ne mora biti čisto tekstualnog tipa već foto oglas tj. sadrzati fotografije koje ostavljaju jači utisak na naše posetioce i imaju veću šansu da budu pogledani od strane naših posetioca nego oni oglasi koji ne sadrze slike. Korisnici naših usluga mogu postaviti neograničen broj oglasa.


Dodaj Oglas :: Reklamiranje :: Info :: Pomoć :: Kontakt :: Pravila Korišćenja  
Srbija :: Crna Gora :: Hrvatska :: Bosna i Hercegovina :: Slovenija :: Makedonija :: Besplatni Oglasi
 

Oglasi Beograd, Srbija

Subota, 14 Septembar, 2013



Dodaj Oglas


Pronadjite odmah oglas koji vas zanima: (Na primer: Prodaja kuca)

Srbija / Beograd / Lekovi / Ponuda
Oglas# A151721

 


Artritis - Mio prirodna resenja

Poslato: Sreda, 30 Januar, 2013  21:12
Izmenjeno: Sreda, 30 Januar, 2013  22:22
Istice: Cetvrtak, 30 Januar, 2014  21:12
Odgovor na: [email protected]
Telefon: 0611421020
 

Artritis je bolest sirokog spektra koji ima poznate oko 100 vrste oboljenja, simtomi su razliciti i mogu biti jako neprijatni .

Bolovi ako ih ima mogu biti nepodnosljivi, kosti se mogu iskriviti, zglobovi biti vruci i jako boleti i jos puno simptoma.


Osteoartritis je najčešći vid artritisa. Obično zahvata hrskavicu, a vremenom može dovesti i do oštećenja hrskavice, u ekstremnim slučajevima hrskavica se može potpuno oštetiti, pri čemu ništa ne smanjuje trenje između dve kosti koje čine zglob. Ovakvo stanje se karakteriše bolom, oticanjem, a nekad i nepokretnošću. Osteoartritis se može javiti u bilo kom zglobu, ali najčešće zahvata zglobove koji nose najviše telesne težine, a to su kolena, kukovi, stopala, ali i šake, donja leđa i vrat.

Reumatoidni artritis je hronično inflamatorno oboljenje koje ne pogađa samo zglobove, nego može napasti i kožu, pluća, oči, krvne sudove. Klasifikuje se kao autoimuno oboljenje, imuni sistem sam napada ćelije u zglobovima, jer počinje da ih doživljava kao strana tela, što dovodi do oticanja, crvenila, ukočenosti i gubitka funkcija. Osim toga, osobe sa reumatoidnim artritisom mogu biti umorne i imati groznicu. Reumatoidni artritis se javlja simetrično, što znači da ako je zahvaćeno levo koleno, onda će i desno koleno biti zahvaćeno.

Giht je jedno od najbolnijih reumatoidnih oboljenja, a često počinje naglom epizodom bola, oticanja i ukočenosti u zglobu, koji može biti topao na dodir i crven. Giht se javlja kada organizam ne može da eliminiše mokraćnu kiselinu. Pre napada, formiraju se kristali mokraćne kiseline u vezivnom tkivu zglobova. Vremenom dolazi do upale na mestima gde se stvaraju kristali mokraćne kiseline. Giht je često izazvan stresnim događajima, alkoholom, lekovima, pojavom drugih oboljenja i često zahvata zglobove u donjem delu tela: zglobove pete, članke nogu i zglobove nožnih prstiju.

Mio tretman protiv artritisa je 100% prirodan tretman, u obliku ulja, pravljen od lekovitog bilja,
ima prijatan miris mentola, efikasan u sve slucajeve artritisa.

Tretman je prirodan antibiotik sa puno svojstva koja direktno uticu na obolele celije , oporavljajuci ih na cudotvoran nacin, deluje kao analgetik, antimikrobno, umiruje,antisepticki,otklanja bol, antiinflamatorno, regulise metabolizam, vraca snagu , otklanja umor i bolesnicko stanje.

Nacin upotrebe:

Maze se lokalno vise puta dnevno po potrebi.

U tezim slucajevima a narocito gde je problem poremecaja imuniteta maze se celo telo 2-3 puta dnevno a lokalno po potrebi .

Cena: Koncentrat 100 ml - 1500 dinara
Koncentrat 40 ml - 750 dinara
Narodni Lek 100 ml - 600 dinara
Slika 1 - Artritis - Mio prirodna resenja Beograd

180 hits

 

Opcije

Kategorije »

Automobili (663)
Nekretnine (2514)
Zaposlenje (1427)
Turizam (489)
Sport (239)
Tehnika (403)
Usluge (1396)
Namestaj (252)
Pomoc u kuci (520)
Kamioni (44)
Motori (61)
Bicikli (70)
Masine (478)
Racunari (448)
Nakit (58)
Literatura (61)
Igrice (219)
Lekovi (130)
    Ponuda (125)
    Potraznja (5)
Kozmetika (308)
Telefoni (53)
Za Decu (136)
Umetnost (36)






 

Oglasi Balkan na Twitteru.


Copyright © 2008 - 2013 by OglasiBalkan.Com All rights reserved / Sva prava zadrzana.
Reklamiranje :: Pomoć :: Kontakt :: Pravila Korišćenja

Oglasi Beograd - Srbija, Besplatni mali oglasi na portalu OglasiBalkan.Com