Oglasi Balkan posle godinu dana rada

Posle godinu dana rada portal Oglasi Balkan uspešno ide napred i iz meseca u mesec ima sve više korisnika koji ostavljaju svoje oglase.

Kako broj poseta svakim danom raste,  tako je i broj oglasa sve veći i veći.  Kako ništa nije savršeno tako i na našem portalu ima grešaka koje se trudimo da ispravimo i pružimo što bolju uslugu našim korisnicima u budućnosti. O greškama i rešenjima za njihovo otklanjanje biće reči kasnije u drugoj temi.

Za ovih godinu dana najviše oglasa je postavljeno u Srbiji, zatim slede Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Makedonija i Slovenija. Pošto je portal Oglasi Balkan napunio tek godinu dana, nema sumnje da će se broj poseta i oglasa pojačati i u ostalim regionima.

Ono što se najviše traži na našem portalu je po statistici sledeće, oglasi nekretnine , auto oglasi , lični oglasi , zaposlenje. Ima tu još dosta fraza kao što su kućni ljubimci , bračne ponude i slično.

Molim Vas da pročitate pažljivo tekstove koji će biti objavljeni u vezi postavljanja oglasa i o greškama korisnika a sve u cilju bolje usluge besplatnih oglasa portala Oglasi Balkan.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.