Vila bella jahorina, prodaja apartmana

Redni broj oglasa: OG236038
Lokacija: (Obucina Bare, Jahorina)
Oglas postavljen: Ponedeljak, 16 Maj, 2016  10:16
Odgovor na: (Koristi formular dole)
47.000


Vila Bella, Šatorska ljepotica, se nalazi u centralnom dijelu vikend naselja Šator na 1600m nadmorske visine. Do vile se dolazi novim asfaltnim putem, a ispred je veliki javni parking. Od ski staze Poljice je udaljena 250m, do koje se odlazi i dolazi na skijama. Iz vile se pruža predivan pogled na padine Jahorine.
Objekat je izgrađen od najkvalitetnijih materijala, a svi apartmani su izuzetno funkcionalni i savremeno opremljeni.
Vila sadrži 15 ekskluzivnih, moderno opremljenih apartmana, kvadrature od 35-40m2. Apartmani su opremljeni vrhunskim namještajem modernog dizajna i svaki od njih ima svoj poseban ulaz, električno brojilo, vodomjer. Svaki apartman ima hodnik, kupatilo sa tuš kabinom, odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevnu sobu sa opremljenom kuhinjom, LCD TV, WiFi, balkon. Grijanje je na struju (električni konvektori).
Za svaki apartman je obezbjeđen prostor za ski opremu u skijašnici, koja se nalazi u prizemlju objekta.http://http://www.jahorinainfo.com/vila_bela.html »


VILA BELLA JAHORINA, PRODAJA APARTMANA - oglasi Pale - Slika 1 VILA BELLA JAHORINA, PRODAJA APARTMANA - oglasi Pale - Slika 2

47 pregleda.

Kontakt formular
Kontaktiraj korisnika: 
 
Vas email: *
Poruka: *
Sigurnosni Kod: *
Prepisi kod sa slike u polje ispod:
 



Copyright © 2008 - 2016 by Oglasi Balkan. Sva prava zadržana.
Kopiranje sadržaja, slika, oglasa sa našeg portala bez naše dozvole je zabranjeno. Politika privatnosti.