Oglasi Beograd - Srbija, pronadji, kupi, prodaj. Portal Oglasi Balkan je potpuno besplatan servis za oglašavanje. Sa preko 100 kategorija i podkategorija za oglase, i preko 200 gradova na prostoru Balkana naš portal je idealan za sve vaše oglase. Svi oglasi na našem portalu imaju mogućnost da uz oglas ide jedna ili više fotografija tako da Vaš oglas ne mora biti čisto tekstualnog tipa već foto oglas tj. sadrzati fotografije koje ostavljaju jači utisak na naše posetioce i imaju veću šansu da budu pogledani od strane naših posetioca nego oni oglasi koji ne sadrze slike. Korisnici naših usluga mogu postaviti neograničen broj oglasa.


Dodaj Oglas :: Reklamiranje :: Info :: Pomoć :: Kontakt :: Pravila Korišćenja  
Srbija :: Crna Gora :: Hrvatska :: Bosna i Hercegovina :: Slovenija :: Makedonija :: Besplatni Oglasi
 

Oglasi Beograd, Srbija

Nedelja, 31 Avgust, 2014





Pronadjite odmah oglas koji vas zanima: (Na primer: Prodaja kuca)

Srbija / Beograd / Namestaj / Kuhinjski Elementi
Oglas# A185437

 


Decije Igracke Online - Najveca Prodavnica Igracaka (Beograd)

Poslato: Ponedeljak, 02 Decembar, 2013  23:13
Izmenjeno: Ponedeljak, 02 Decembar, 2013  23:15
Istice: Utorak, 02 Decembar, 2014  23:13
Odgovor na: (Koristi formular dole)
Idealna Podna Obloga Za Dečije Sobe

Kada je reč o uređenju dečijih soba najveći akcenat se stavlja na nameštaj i tehniku a dosta manji na odabir odgovarajuće podne obloge ili tepiha. Podna obloga nikako ne treba biti zanemarena naročito s obzirom na ogromnu ponudu i izbor a i jako povoljne cene.

Činjenica je da mališani naročito dok su jako mali dosta vremena provode upravo na podu dok se igraju sa najraznovrsnijim dečijim igračkama. Među pravilima koja prate adekvatan izbor poda mogu se izdvojiti dva najvažnija a to je da podovi u dečijim sobama ne smeju biti klizavi i da su jednostavni u održavanju zbog često prisutnih mrlja. Podna obloga pre svega treba biti inspirativna kako bi dečija mašta bila podstaknuta. Veselim i sigurnim podom uradili ste pravu stvar ali se i dalje pitate čime da obložite ovu prostoriju.

Da li da pod u dečijoj sobi obložite plutom, laminatom, nekim od pvc materijala ili nečim drugim? Za svaki materijal karakteristične su pozitivne i negativne strane. Tako recimo za stanove u stambenim zgradama savetuje se izbor materijala kojim će se izolovati zvukovi pa tako komšijama neće smetati ukoliko Vaša deca u igri koriste lopte i druge predmete koji se mogu udarati o pod. Budite gotovo sigurni da će deca u potpunosti istražiti svaku igračku koja im dopadne u šake pa i njihove mogućnosti kada su zvučni efekti u pitanju.

Postavljanje tepiha:

Vrtići u kojima deca provode dosta vremena imaju podne obloge od parketa preko kojih su postavljeni tepisi i tepisoni. Ovo su najmekanije obloge koje pružaju dodatnu toplotu a pri tom čuvaju decu od nespretnih padova i eventualnih povreda. Zbog toga je ovo vrlo dobar izbor i za dečije sobe. Kao jedna od prednosti može se istaći to što tepisi mogu biti izrađeni od prirodnih materijala i sa različitim kreativnim mogućnostima.

Oblaganje podova laminatom:

Laminat se može svrstati u najjeftinije podne obloge na tržištu danas. Postavljanje je krajnje lako kao i eventualno uklanjanje a pritom je reč o imitaciji drvenih podnih obloga. U ponudi se mogu naći laminatne podloge u najraznovrsnijim bojama i sa raznim aplikacijama, mogu biti klasične ili moderne od plave, zelene, roze do mnogih drugih boja i nijansi. Kombinacijom nekoliko boja može se doći do zgodnih mozaika na podu. Kao manu možemo izdvojiti to što uz laminat dolazi do pojačavanja zvukova.

PVC podni pokrivači:

U odnosu na nekadašnji izgled, izbor pvc podnih obloga na tržištu u današnje vreme je znatno povećan kao i ogromna ponuda neodoljivih dezena i boja koje na poseban način mogu ukrasiti dečije prostore. Pvc podna obloga može biti sa šljokicama , fluorescentnim bojama i raznim drugim detaljima. Moderne pvc obloge su potpuno bezopasne kada je materijal u pitanju a pri tom imaju i dosta prednosti od toga što su vodootporne, lako se postavljaju, održavaju i antibakterijske su.

Vise informacija na sledecim linkovima :

https://www.facebook.com/decijeigracke.net »
http://www.decijeigracke.net/ »
1046 hits

Kontaktiraj korisnika: 
 
Vas email: *
Poruka: *
Sigurnosni Kod: *
Prepisi kod sa slike u polje ispod:
 


 

Opcije

Kategorije »

Automobili (305)
Nekretnine (1186)
Zaposlenje (985)
Turizam (197)
Sport (313)
Tehnika (94)
Usluge (748)
Namestaj (100)
    Ponuda (48)
    Potraznja (0)
    Stolovi i Stolice (12)
    Kreveti (7)
    Ormari (1)
    Regali (1)
    Komode (3)
    Vitrine (1)
    Kuhinjski Elementi (9)
    Sobni Namestaj (2)
    Spavace Sobe (0)
    Kupatila (7)
    Kozne Garniture (4)
    Predsoblja (1)
Pomoc u kuci (147)
Kamioni (11)
Motori (18)
Bicikli (48)
Masine (140)
Racunari (111)
Nakit (93)
Literatura (28)
Igrice (586)
Lekovi (3)
Kozmetika (128)
Astrologija (119)
Telefoni (21)
Za Decu (42)
Umetnost (15)






 

Oglasi Balkan na Twitteru.


Copyright © 2008 - 2014 by OglasiBalkan.Com All rights reserved / Sva prava zadrzana.
Reklamiranje :: Pomoć :: Kontakt :: Pravila Korišćenja

Oglasi Beograd - Srbija, Besplatni mali oglasi na portalu OglasiBalkan.Com