Ozbiljan stariji covek, australski penzioner, trazi ozbiljnu dom. mladu (18-42)+-g, zenu za brak

Redni broj oglasa: OG268214
Lokacija: (Australija)
Oglas postavljen: Petak, 28 Februar, 2020  03:21
Odgovor na: (Koristi formular dole)


AUSTRALIA - OZBILJAN Stariji Covek, 80g,  Australski penzioner, trazi Ozbiljnu Mladu Zenu brizne, pa ipak jake Dominantne licnosti. Koja je zainteresovana za Bark u kojem je zena/supruga aktivnija, glavna/gazda u  braku, koja ce voditi racuna o svemu u nasem braku, dominantan partner: U I van spavace sobe.  
Bez obzira koliko ste mladi, za mene, niste previse mladi ukoliko trazite starijeg coveka za Brak. Jer ce Vas stariji covek vise CENITI/POSTOVATI Vas, slusati Vas i raditi sta Vi zelite. Pa Vi, od njega mozete da napravite takvog muskarca/muza koji ce uklapati u Vase zelje i potrebe, saradjivati sa Vama. Sa takvim muzem Vi mozete da ostvarite sve svoje zelje i imate brak kakav sami napravite i zelite: odanog, vernog/Vas zauvek, poslusnog muza, koji Vas nece nikada ostaviti, uvek ce imatin vremena za Vas, biti uz Vas, pogotvu u teskim vremenima, kada budete u nevolji, imate probleme. To je jedna od vise predonsi za mladu zenu koja ima starijeg ili starog muza, kao sto sam ja. Sa takvim muzem mozete da imate: stabilan, trajan brak.
Brak baziran na uzajanom postovanju, razumevanju, ljubavi, brizi.. Pa ipak pod punom kotrolom mlade zene/supruge.Ja sam predlozio takav Brak u kojem je Zena glavna, ne zato sto sam po prirodi poslusan. Nisam. Vec zato sto mislim da je to najbolje resenje za nas/u nasim uslovima: Vi/mlada zena Superiornija: jaca, imate vise energije i snage nego ja/muz koji je jedan star covek. Pa verujem da bi takav brak nama najvise odgovarao i bio dobar, stabilan i trajan. Ako Vi pak imate drukcije zelje/propozicije, i one su dobro-dosle. Cilj je: dobar, stabilan, trajan Brak.Covek, 80 g., razveden, porodican tip, dobrog zdravlja, ne pusi, ne pije, posten, skroman, iskren.Imam Australsku penziju. Receno mi je da bi moja penzija tamo, ako bih odlucio da zivim tamo, veca od vase pate. A ako se ozenim verovatno i veca.
Imam sopstvenu kucu u Australiji, u kojoj sada zivim sam. Neznam sta se za taj novac moze kupiti u Srbiji. A mogu da zivim u Srbiji, ako treba. Po dogovoru.
Sve to znaci da nebi-smo trebali da imamo finacijske probleme.
Ja sam: jedan miran, krotak stariji covek koji trazi jaku, aktivnu, enrgicnu Dominantnu mladu Zenu, bez dece (koja zeli decu) respektovanu, cenjenu, odgovornu, pa ipak, seksi Zenu, velikih/teskih do prosecanih grudi, koja voli prirodu/domace zivotinje I voli puno da razgovara/caska koja trazi strijeg coveka za BRAK.
Takodje je uredu, ako niste za Brak, na primer stariji ste, ali zelite da razmenimo misljenje o zivotu, o svemu.


71 pregleda.

Kontakt formular
Kontaktiraj korisnika: 
 
Vas email: *
Poruka: *
Sigurnosni Kod: *
Prepisi kod sa slike u polje ispod:
 Copyright © 2008 - 2020 by Oglasi Balkan. Sva prava zadržana.
Kopiranje sadržaja, slika, oglasa sa našeg portala bez naše dozvole je zabranjeno. Politika privatnosti.