Ozbiljan stariji covek trazi mladu (18 - 42)+-g. zenu za drustvo/brak

Redni broj oglasa: OG266106
Lokacija: (Australia)
Oglas postavljen: Cetvrtak, 15 Avgust, 2019  09:17
Odgovor na: (Koristi formular dole)


AUSTRALIA - OZBILJAN Stariji Covek, Australski penzioner, trazi Ozbiljnu Mladu Zenu brizne, pa ipak jake odlucne licnosti. Koja je zainteresovana za Bark u kojem je zena/supruga glavna, aktivnija u braku, koja ce voditi racuna o svemu u nasem braku.
Bez obzira koliko ste mladi, za mene, niste previse mladi ukoliko trazite starijeg coveka za Brak. Jer ce Vas stariji covek vise CENITI/POSTOVATI Vas, slusati Vas i raditi sta Vi zelite. Pa Vi, od njega mozete da napravite takvog muskarca/muza koji ce uklapati u Vase zelje i potrebe, saradjivati sa Vama. Sa takvim muzem Vi mozete da ostvarite sve svoje zelje i imate brak kakav sami napravite i zelite: odanog, vernog/Vas zauvek, poslusnog muza, koji Vas nece nikada ostaviti, uvek ce imatin vremena za Vas, biti uz Vas, pogotvu u teskim vremenima, kada budete u nevolji, imate probleme. To je jedna od vise predonsi za mladu zenu koja ima starijeg ili starog muza, kao sto sam ja. Sa takvim muzem mozete da imate: stabilan, trajan brak.
Brak baziran na uzajanom postovanju, razumevanju, ljubavi, brizi.. Pa ipak pod punom kotrolom mlade zene/supruge.

Ja sam predlozio takav Brak u kojem je Zena glavna, ne zato sto sam po prirodi poslusan. Nisam. Vec zato sto mislim da je to najbolje resenje za nas/u nasim uslovima: Vi/mlada zena Superiornija: jaca, imate vise energije i snage nego ja/muz koji je jedan stariji covek. Pa verujem da bi takav brak nama najvise odgovarao i bio dobar, stabilan i trajan.

Ako Vi pak imate drukcije zelje/propozicije, i one su dobro-dosle. Cilj je: dobar, stabilan, trajan Brak.

Covek, 79 g., razveden, porodican tip, dobrog zdravlja, sa dobrim, zdravim navikama: ne pusi, ne pije, zivi zdravim zivotom, posten, skroman, iskren, respektovan/cenjen.

Imam Australsku penziju. Receno mi je da bi moja penzija tamo, ako bih odlucio da zivim tamo, bila kao 3 vase plate. A ako se ozenim verovatno i veca.
Imam sopstvenu kucu u Australiji, u kojoj sada zivim sam. Neznam sta se za taj novac moze kupiti u Srbiji. A mogu da zivim u Srbiji, ako treba. Po dogovoru.
Sve to znaci da nebi-smo trebali da imamo finacijske probleme.

Ja sam: jedan miran, krotak stariji covek koji trazi jaku, enrgicnu aktivnu mladu Zenu, bez dece (koja zeli decu) respektovanu, cenjenu, odgovornu, pa ipak, seksi Zenu, velikih/teskih do prosecanih grudi, koja voli prirodu/domace zivotinje I voli puno da razgovara/caska (dobra komunikacija, a to znaci biti sposobna i voljna da razgovara…, caska.. i caska.. je pojedinacno naj-vaznija stvar za uspeh braka I glavni kvalitet/osobina koju trazim od zene zaintersovane za brak) koja trazi strijeg coveka za BARK.

Takodje je uredu, ako niste za Brak, na primer stariji ste, ali zelite da razmenimo misljenje o zivotu, o svemu.


383 pregleda.

Kontakt formular
Kontaktiraj korisnika: 
 
Vas email: *
Poruka: *
Sigurnosni Kod: *
Prepisi kod sa slike u polje ispod:
 Copyright © 2008 - 2020 by Oglasi Balkan. Sva prava zadržana.
Kopiranje sadržaja, slika, oglasa sa našeg portala bez naše dozvole je zabranjeno. Politika privatnosti.