Ic iluminator x76 za night vision nocna optika ir 850nm lov

Redni broj oglasa: OG249251
Oglas postavljen: Utorak, 06 Jun, 2017  13:26
Odgovor na: (Koristi formular dole)
5.000 rsd
Telefon: 063/8350-844



NOVO Infracrveni IC X76 iluminator 850nm IR Osvetljivac LOV

- Napravili smo novi model IC X-76 iluminator (850nm) koji je lepsi, kvalitetniji i 20% jaci nego stari model. Verujem da je ovaj IC najsnazniji iluminator koji ste ikada probali ili imali prilike testirati neke druge iluminatore. Neke nocne optike vec imaju svoje fabricke-iluminatore, ali su oni mnogo slabiji nego ovaj X-76. Sa ovim iluminatorom dobijate znatno jasniju sliku i mozete pratiti svetlost oka zivotinja iz daleka. Iznenadicete se koliko daleko mozete videti IC-snop sa X-76 iluminatorom.

- Zasto kupiti druge, skupe, markirane iluminatore kada ovaj X-76 je jeftiniji, bolji i snazniji nego 90% fabrickih, a da ne pominjem kineskih iluminatora itd. To mi kazu lovci koji su iznenadjeni sa X-76 testirajuci ih po mracnim sumama. Naravno to dosta zavisi i od vase Nocne-Optike i vase Katode. Nekoliko lovaca su mi rekli da dobacuje i preko 300m. sto je za mene jako velika stvar. Najvise sam se iznenadio kada sam cuo da je jaci od PULSAR-805, ATN-850 kao i sve YUKON iluminatore itd… Do sada je prodat po celoj Srbiji, kao i u Bosnu, Hrvatskoj i Rumuniji.

- IC-iluminator X-76 je napravljen od kvalitetne aluminjumske legure veoma lepog izgleda. Fokus je stabilan i tako podesen u samo jednu tacku sa Extra-Clear staklom pa snop svetla ne vraca u oci. Koristi veoma kvalitetan emiter sa dobrim hladjenjem i stabilnim naponom. Takodje ima takticki (tihi-kvalitetan) prekidac. Ima kvalitetnu Samsung punjivu bateriju (sa zastitom) i automatski punjac, kao i koznu futrolu i univerzalni drzac za pusku. U ovaj iluminator je ubaceno termo-lepak, kvalitetne gumice i (Nyogel) silikonska mast tako da njemu ne smeta ni sneg ni kisa ni voda, a sa dobrim rukovanjem ovaj iluminator ce vam dugo trajati.

- U taktickom prekidacu se nalazi 3mm dioda plave boje od samo 0.1mA koja stalno sija i pokazuje ispravnost i spremnost iluminatora. Ako izgubite iluminator negde po mracnoj sumi , sa tom diodom mozete ga lakse pronaci.

- Komplet IC-X76 sadrzi: lampa(850nm), takticki prekidac, punjac, baterija, kozna futrola i nosac za samo 5000din.

P. S. Postoji i verzija iluminatora (sa kvalitetnim driverom sa memorijom) preko taktickog prekidaca imate mogucnost menjati snagu infracrvenog snopa na LOW(5%) – MEDIUM(50%) – FULL(100%) za samo 500din vise.

Srecan lov!

Moj e-mail: [email protected]


74 pregleda.

Kontakt formular
Kontaktiraj korisnika: 
 
Vas email: *
Poruka: *
Sigurnosni Kod: *
Prepisi kod sa slike u polje ispod:
 



Copyright © 2008 - 2018 by Oglasi Balkan. Sva prava zadržana.
Kopiranje sadržaja, slika, oglasa sa našeg portala bez naše dozvole je zabranjeno. Politika privatnosti.