Infracrveni ic x76 iluminator 940nm ir osvetljivac

Redni broj oglasa: OG247841
Oglas postavljen: Petak, 28 April, 2017  19:49
Odgovor na: [email protected]
5.000 rsd
Telefon: 0638350844


Infracrveni IC X76 iluminator 940nm IR Osvetljivac LOV

Napravili smo novi model IC X-76 iluminator (940nm) koji je lepsi, kvalitetniji i 60% jaci nego stari model. Verujem da je ovaj IC najsnazniji iluminator koji ste ikada probali ili imali prilike testirati druge iluminatore sa ovom visokom frekvencijom od 940nm.

- Prednost IC X-76 od 940nm je zato sto njegov infracrveni snop se mnogo manje vidi u mraku. Iz daleka se uopste ne primecuje kada je on upaljen, pa za sve zivotnije ovaj iluminator u mraku je potpuno nevidljiv. Upravo zato ovu frekvenciju koriste i americka vojska. Zbog toliko visoke frekvencije od 940-nanometara vasa optika ce ocitati bar 3x slabije nego sa 850nm, ali sve to zavisi i od kvalitet vase optike i koliko ce vasa optika moci ocitati ovu frekvenciju. Upravo zato ja preporucujem (940nm)najvise onima koji poseduju digitalnu nocnu optiku ali i sa vecom generacijom.
-Zasto kupiti druge, skupe, markirane iluminatore kada ovaj X-76 je jeftiniji, bolji i snazniji nego 90% fabrickih, a da ne pominjem kineskih iluminatora itd... To mi kazu lovci koji su iznenadjeni sa X-76 testirajuci ih po mracnim sumama. Naravno, to dosta zavisi i od vase Nocne-Optike i vase Katode. Najvise sam se iznenadio kada sam cuo da je jaci od PULSAR, ATN kao i sve YUKON iluminatore itd…To kazem iskljucivo za iluminatore sa ovom frekvencijom od (940nm) Do sada je prodat po celoj Srbiji, kao i u Bosnu, Hrvatskoj i Rumuniji.
-IC-iluminator X-76 je napravljen od kvalitetne aluminjumske legure veoma lepog izgleda. Fokus je stabilan i tako podesen u samo jednu tacku sa Extra-Clear staklom pa snop svetla ne vraca u oci. Koristi veoma kvalitetan emiter sa dobrim hladjenjem i stabilnim naponom.Takodje ima takticki (tihi-kvalitetan) prekidac. Ima kvalitetnu Samsung punjivu bateriju (sa zastitom) i automatski punjac, kao i koznu futrolu i univerzalni drzac za pusku. U ovaj iluminator je ubaceno termo-lepak, kvalitetne gumice i (Nyogel) silikonska mast tako da njemu ne smeta ni sneg ni kisa ni voda, a sa dobrim rukovanjem ovaj iluminator ce vam dugo trajati.

-U taktickom prekidacu se nalazi 3mm dioda plave boje od samo 0.1mA koja stalno sija i pokazuje ispravnost i spremnost iluminatora. Ako izgubite iluminator negde po mracnoj sumi , sa tom diodom mozete ga lakse pronaci.

-Komplet IC-X76 sadrzi: lampa(940nm), takticki prekidac, punjac, baterija, kozna futrola i nosac za samo 5000din.
Srecan lov!
Moj e-mail: [email protected]


Infracrveni IC X76 iluminator 940nm IR Osvetljivac - oglasi Pancevo - Slika 1 Infracrveni IC X76 iluminator 940nm IR Osvetljivac - oglasi Pancevo - Slika 2 Infracrveni IC X76 iluminator 940nm IR Osvetljivac - oglasi Pancevo - Slika 3 Infracrveni IC X76 iluminator 940nm IR Osvetljivac - oglasi Pancevo - Slika 4

76 pregleda.




Copyright © 2008 - 2018 by Oglasi Balkan. Sva prava zadržana.
Kopiranje sadržaja, slika, oglasa sa našeg portala bez naše dozvole je zabranjeno. Politika privatnosti.