Sadnice maline wilamet sa 1200mnv,srdjan

Redni broj oglasa: OG257599
Lokacija: (Aleksandrovac)
Oglas postavljen: Petak, 12 Januar, 2018  17:20
Odgovor na: [email protected]
12 rsd


Sadnice maline Wilamet sa 1200mnv. . .
www. sadnicemalinewilamet. webs

Postovani saradnici zelimo da vam se zahvalimo na uspesnoj saradnji u proteklom periodu . . .
Kao i do sad usli smo u novu sezonu sadnje maline jesen 2017 i prolece 2018g , porudzbine su vec uveliko u toku i trajace dok ima zaliha sadnog materijala maline sorte Wilamet, mozete nas pozvati radi konsultacija i rezervacija sadnog materijala Wilamet i Miker maline kako za jesenju tako i za prolecnu sadnju. . .
Dostupni za saradnju citave godine. . .

Nudimo vam sadni materijal kako reprodukciju iz rodnog zasada tako i iz maticnog zasada, isporuka a takodje i sadnja pocinje od polovine oktobra pa sve dok vremenski uslovi to dozvoljavaju i sve do pocetka vegetacije na prolece. . .

Prvo i osnovno sto vam je potrebno ako ste se odlucili za proizvodnju maline je to da imate zdrav i kvalitetan sadni materijal. . .

Dugogodišnje iskustvo mi nalaze da vam preporucim sortu maline – Wilamet- koja je kod nas naj rasprostranjenija i najstarija vrsta maline, to nam govori da je i najodržanija na našim podnevljima. Prilagođena je na nase uslove i izdržava na visokim i vrlo niskim temperaturama, u pitanju je stara severnoamericka sorta Wilamet maline koja se odlikuje zavidnom krupnocom ploda, bujnoscu i velikim prinosima . . .



Nudimo vam sadni materijal maline sorte Wilamet sa 1200 metara nadmorske visine, takodje nudimo i sadnice Miker maline, primamo porudzbine za jesen 2017 i prolece 2018god. . .
Mogucnost dogovora oko prevoza na vasu adresu. . .
Vise slika na > > > www. sadnicemalinewilamet. webs. com
Pored sadnice maline nudimo vam i raznih sadnica cveca, ukrasnog zbunja i drveca, sve za vase dvoriste i bastu, pozovite nas i pitajte sve sta vas zanima . . .
Takodje, posebno zelimo da vam ponudimo Domace sirupe koje sami pravimo na potpuno prirodan nacin i iz licnih zasada:
Sirup od sumskog Drena, Zove, Joste, Kupine, Maline, Visnje, Crne ribizle, Crvene ribizle, Dunje, Jagode. . .
-Viber, Wats app contact- > > >065 8 334 661< < <
Pogledajte i ostale nase oglase. . .http://www.sadnicemalinewilamet.webs »


Sadnice maline Wilamet sa 1200mnv,Srdjan  - oglasi Leskovac - Slika 1 Sadnice maline Wilamet sa 1200mnv,Srdjan  - oglasi Leskovac - Slika 2 Sadnice maline Wilamet sa 1200mnv,Srdjan  - oglasi Leskovac - Slika 3 Sadnice maline Wilamet sa 1200mnv,Srdjan  - oglasi Leskovac - Slika 4

32 pregleda.




Copyright © 2008 - 2018 by Oglasi Balkan. Sva prava zadržana.
Kopiranje sadržaja, slika, oglasa sa našeg portala bez naše dozvole je zabranjeno. Politika privatnosti.