Lektor po makedonski jazik

Redni broj oglasa: OG258080
Lokacija: (Скопје)
Oglas postavljen: Sreda, 07 Februar, 2018  17:01
Odgovor na: linkinoskipetre@yahoo.com
Telefon: 075 688 249


Овластен лектор по македонски јазик (со положен испит за лектор), врши лекторирање и јазично уредување на секаков вид текстови и документи каде што се бара службена употреба на македонскиот стандарден јазик (текстови, книги, ТВ-презентации и содржини, семинарски и дипломски работи, магистерски или докторски трудови, медицински упатства, прирачници, брошури, законски прописи и акти, секаков вид списанија како и сите видови преводи). Цената е според договор во зависност од обемот на материјалот и рокот за којшто треба да се сработи.


lektor po makedonski jazik - oglasi Skoplje - Slika 1

175 pregleda.
Copyright © 2008 - 2018 by Oglasi Balkan. Sva prava zadržana.
Kopiranje sadržaja, slika, oglasa sa našeg portala bez naše dozvole je zabranjeno. Politika privatnosti.