Izdavanje dvosobnog stana-apartmana,tivat,

Redni broj oglasa: OG234203
Lokacija: (Tivat,(Župa),Kalimanj bb)
Oglas postavljen: Sreda, 23 Mart, 2016  17:42
Odgovor na: (Koristi formular dole)
45


Tivat se nalazi u centralnom dijelu bokokotorskog zaliva,na jugozapadnim padinama brda poluostrva Vrmac (765m). Nasuprot se proteže tivatski zaliv koji ujedno predstavlja i najveći od četiri zaliva u Boki Kotorskoj.Tivatski zaliv s krtoljskim arhipaelagom osvaja svakog posetioca.
Duž obale Tivta nižu se male atraktivne lučice,uvale i brojne plaže.Tivat se kao grad počeo razvijati krajem XIX v. kad je osnovana vojno pomorska luka Arsenal na čijem mjestu se danas nalazi najljepša marina za mega jahte u ovom dijelu Evrope – Porto Montenegro. Svojim položajem u bokokotorskom zalivu, uvalama, sa poluostrvom Prevlaka i ostrvom Sveti Marko i sa svojom poznatom plažom Pržno, Tivat je upisan u turističke karte kao atraktivna turistička destinacija.
Smeštaj se nalazi u g.Tivtu(Župa)na 500m od centra grada,250m od najblize plaže(Župa-Račica,sa rekreativnim centrom za skijanje na vodi),500m od autobuske stanice,2km od aerodoma,200m od marine Kalimanj,i 800m od velike jaht marine Porto Montenegro.
Dvosoban stan/apartman koji nudimo (75m2),izdaje se u periodu:jun-septembar,nalazi se u prizemlju porodične kuće,kompletno je namešten,sa zasebnim ulazom,baštom,velikom terasom,jednim parking mestom.Sadrži:veliki dnevni boravak(4-5 sp.mesta),spavacu sobu (2-3 sp.mesta),odvojenu kuhinju,i kupatilo.
U neposrednoj blizini apartmana nalaze se svi neophodni sadržaji:market i pekara,kafei i restorani,plaže,dom zdravlja,apoteka.
http://http://www.tivat.travel/ »


Izdavanje dvosobnog stana-apartmana,Tivat,  - oglasi Tivat - Slika 1 Izdavanje dvosobnog stana-apartmana,Tivat,  - oglasi Tivat - Slika 2 Izdavanje dvosobnog stana-apartmana,Tivat,  - oglasi Tivat - Slika 3 Izdavanje dvosobnog stana-apartmana,Tivat,  - oglasi Tivat - Slika 4

226 pregleda.

Kontakt formular
Kontaktiraj korisnika: 
 
Vas email: *
Poruka: *
Sigurnosni Kod: *
Prepisi kod sa slike u polje ispod:
 



Copyright © 2008 - 2017 by Oglasi Balkan. Sva prava zadržana.
Kopiranje sadržaja, slika, oglasa sa našeg portala bez naše dozvole je zabranjeno. Politika privatnosti.