Vikend kuca eskim jahorina na prodaju

Redni broj oglasa: OG236037
Lokacija: (Milosa Crnjanskog, Jahorina)
Oglas postavljen: Ponedeljak, 16 Maj, 2016  10:06
Odgovor na: (Koristi formular dole)
170.000
Telefon: 0038765284460


Vikend kuća Eskim na Jahorini se nalazi na odličnoj lokaciji, uz glavni put koji vodi u vikend naselje Šator. Svojom pozicijom omogućava gostima lak odlazak i dolazak na skijama do staze, od koje je udaljena svega 200 m.
Kuća se sastoji od dva fizički odvojena apartmana sa posebnim ulazima, ukupne kvadrature 190m2.
Apartman Eskim 1 pruža topao ambijent i pravi planinski ugođaj. Sastoji se iz tri nivoa. Na prvom nivou je hodnik sa skijašnicom. Na drugom nivou je kupatilo, dvokrevetna soba i prostran, svijetao dnevni boravak, čiji planinski ambijent upotpunjuje veliki zidani kamin. U sklopu dnevnog boravka je kompletno opremljena kuhinja sa trpezarijom. Na trećem nivou se nalaze dvije sobe, dvokrevetna i trokrevetna.
Apartman Eskim 2 je moderno opremljen apartman na dva nivoa. Na prvom nivou je hodnik, kupatilo i prelijep dnevni boravak sa kompletno opremljenom kuhinjom i trpezarijom. Na drugom nivou se nalaze dvije sobe, dvokrevetna i trokrevetna.
U prizemlju objekta je nov, kompletno opremljen restoran, ukupne kvadrature od 90m2.
Grijanje kompletnog objekta je centralno na struju i drva. Total TV, WiFi. Kuća je uknjižena sa građevinskom i upotrebnom dozvolom.


VIKEND KUCA ESKIM JAHORINA NA PRODAJU - oglasi Pale - Slika 1 VIKEND KUCA ESKIM JAHORINA NA PRODAJU - oglasi Pale - Slika 2

46 pregleda.

Kontakt formular
Kontaktiraj korisnika: 
 
Vas email: *
Poruka: *
Sigurnosni Kod: *
Prepisi kod sa slike u polje ispod:
 



Copyright © 2008 - 2016 by Oglasi Balkan. Sva prava zadržana.
Kopiranje sadržaja, slika, oglasa sa našeg portala bez naše dozvole je zabranjeno. Politika privatnosti.