Oglasi Doboj - Bosna i Hercegovina, pronadji, kupi, prodaj. Portal Oglasi Balkan je potpuno besplatan servis za oglašavanje. Sa preko 100 kategorija i podkategorija za oglase, i preko 200 gradova na prostoru Balkana naš portal je idealan za sve vaše oglase. Svi oglasi na našem portalu imaju mogućnost da uz oglas ide jedna ili više fotografija tako da Vaš oglas ne mora biti čisto tekstualnog tipa već foto oglas tj. sadrzati fotografije koje ostavljaju jači utisak na naše posetioce i imaju veću šansu da budu pogledani od strane naših posetioca nego oni oglasi koji ne sadrze slike. Korisnici naših usluga mogu postaviti neograničen broj oglasa.


Dodaj Oglas :: Reklamiranje :: Info :: Pomoć :: Kontakt :: Pravila Korišćenja  
 
Srbija :: Crna Gora :: Hrvatska :: Bosna i Hercegovina :: Slovenija :: Makedonija :: Besplatni Oglasi
 

Oglasi Doboj, Bosna i Hercegovina

Ponedeljak, 22 Septembar, 2014

Pronadjite odmah oglas koji vas zanima: (Na primer: Prodaja kuca)

Bosna i Hercegovina / Doboj / Zaposlenje
Preporuci oglase:

Zaposlenje Doboj oglasi

Pretraga
 
Naslov
Ponedeljak, 05 Maj, 2014
Mlada i obrazovana žena ,vrši usluge čuvanja djece (DOBOJ)  - oglasi Zaposlenje Doboj / Potraznja Mlada sam,obrazovana ,odgovorna i sa višegodišnjim iskustvom sa djecom. Čuvala bih djecu u svom stanu .
Cetvrtak, 27 Mart, 2014
Potrebni radnici za online posao Zaposlenje - Ponuda Doboj Potrebni radnici za online posao  - oglasi Zaposlenje Doboj / Ponuda Unovčite svoje vrijeme provedeno na računalu. Svatko tko želi raditi naći će način,ja sam svoj pronašla. Zarađuj i zabavljaj se,Dali postoji bolji posao?Ja mislim da NE POSTOJI!!! Za ovaj posao Vam nije potrebno ništa osim registracije, a za u...
Petak, 10 Januar, 2014
Ponuda zaposlenja i posao od kuće Zaposlenje - Ponuda Doboj Ponuda zaposlenja i posao od kuće (Doboj)  - oglasi Zaposlenje Doboj / Ponuda Ako ste u Novoj 2014. godini poželeli da se zaposlite, evo šanse! Budite deo pobedničkog SFI tima i uz besplatnu registraciju, pomoć i podršku već sada ostvarite Vašu želju. Za ovaj posao Vam je potreban računar, internet i cilj. Vreme je za novi...
Utorak, 24 Decembar, 2013
Call Agent /interviewer za polsove lakog telefoniranja - Doboj (Bosna i Hervegovina)  - oglasi Zaposlenje Doboj / Ponuda Potraznja vise agenata za poslove telefoniranja u sektorima prodaje i marketinskog ispitivanja trzista. Potrebne vestine: Obavezno znanje njemačkoj jezika Poznavanje rada na računaru Komunikativnost Obuka se vrši putem interneta ( Skype) pa je n...
Cetvrtak, 03 Oktobar, 2013
potrebna kuvarica sa iskustvom za rad u restoranu (Doboj)  - oglasi Zaposlenje Doboj / Potraznja potrebna kuvarica sa iskustvom za rad u restoranu,stan i hrana obeznbijedjeni,plata po dogovoru.
Konobar sa iskustvom za rad u restoranu (Doboj)  - oglasi Zaposlenje Doboj / Potraznja Potreban konobar sa iskustvom za rad u restoranu.
Petak, 27 Septembar, 2013
Trazim bilo kakav posao u Doboju (Doboj)  - oglasi Zaposlenje Doboj / Potraznja Imam 19 godina,nezaposlen sam i trazim posao. Zavrsio sam srednju skolu,smijer:Tehnicar racunarstva. Sto se tice stranih jezika znam Engleski jezik.

 

Opcije

 

Oglasi Balkan na Twitteru.


Copyright © 2008 - 2014 by OglasiBalkan.Com All rights reserved / Sva prava zadrzana.
Reklamiranje :: Pomoć :: Kontakt :: Pravila Korišćenja

Oglasi Doboj - Bosna i Hercegovina, Besplatni mali oglasi na portalu OglasiBalkan.Com