Oglasi Beograd - Srbija, pronadji, kupi, prodaj. Portal Oglasi Balkan je potpuno besplatan servis za oglašavanje. Sa preko 100 kategorija i podkategorija za oglase, i preko 200 gradova na prostoru Balkana naš portal je idealan za sve vaše oglase. Svi oglasi na našem portalu imaju mogućnost da uz oglas ide jedna ili više fotografija tako da Vaš oglas ne mora biti čisto tekstualnog tipa već foto oglas tj. sadrzati fotografije koje ostavljaju jači utisak na naše posetioce i imaju veću šansu da budu pogledani od strane naših posetioca nego oni oglasi koji ne sadrze slike. Korisnici naših usluga mogu postaviti neograničen broj oglasa.


Dodaj Oglas :: Reklamiranje :: Info :: Pomoć :: Kontakt :: Pravila Korišćenja  
Srbija :: Crna Gora :: Hrvatska :: Bosna i Hercegovina :: Slovenija :: Makedonija :: Besplatni Oglasi
 

Oglasi Beograd, Srbija

Ponedeljak, 01 Septembar, 2014





Pronadjite odmah oglas koji vas zanima: (Na primer: Prodaja kuca)

Srbija / Beograd / Pomoc u kuci / Potraznja
Oglas# A177719

 


Briga o deci, vašim starijim srodnicima, uz pomoć u kući (Beograd)

Poslato: Nedelja, 08 Septembar, 2013  17:35
Izmenjeno: Nedelja, 08 Septembar, 2013  18:01
Istice: Ponedeljak, 08 Septembar, 2014  17:35
Odgovor na: [email protected]
Telefon: 064/049-1278
 

POŠTOVANI RODITELJI, možda je najbolje da me prethodno lično upoznate, pa da odlučite. Mislim da bih se svidela i deci i vama.

Odgovorna, sredovečna intelektualka, Beograđanka, nepušač, određeno iskustvo, izuzetno vitalna, mladalačkog duha i prijatnog, modernog izgleda, naprednih shvatanja i ideja (dakle, osoba koja uopšte nije neki staromodan tip), brinula bi o deci starosti preko 2 godine, kao i o starijim osobama, može i iz iste, veće porodice.

Vašu dečicu bih čuvala, zabavljala, igrala se, pomagala u učenju-pripremi za polazak u školu i brinula o njima u svakom drugom pogledu, s puno ljubavi i nežnosti, pa mi ih možete poveriti bez ikakve brige.

U meri u kojoj bi mi obaveze oko vaše dece to dozvoljavale, pomagala bih vam i u kućnim poslovima (održavanje stana, peglanje, nabavke i dr.), kao i vašim starijim srodnicima (bez obzira da li stanuju sa vama ili na drugom mestu). Brinula bih i o bolesnom detetu.

Ako tražite nekog i za kuvanje, mogu pripremati obroke isključivo deci, a za ostale ukućane, pored pripreme i obrade namirnica, kuvanje samo uz određene savete i pomoć druge osobe, bar u početku. Vodila bih brigu i o vašim kućnim ljubimcima.

Stanujem u centru- (između Železničke stanice i pijace "Zeleni Venac"), pa ne bih imala nekih problema sa prevozom do vašeg stana, što je dosta važno, naročito zimi.

Nemam nikakvih porodičnih obaveza.

Radno vreme klizno: 8 - 10 časova svakog radnog dana, uz mogućnost i drugačijeg dogovora. Može i pola radnog vremena, kao i kombinovan rad, pre i posle podne-uveče (odnosno prema vašoj potrebi).

Dečicu mogu čuvati i prekovremeno, danju, uveče, noću, vikendom, praznicima ili u slučaju vaše iznenadne odsutnosti. Ne gledam striktno na dužinu radnog vremna, pa tu ne bi imali nikakvih problema.

Prednost krug Dvojke-širi Centar, kao i porodice gde su oba roditelja zaposlena, odnosno odsutna u toku mog obavljanja posla (tada dajem najbolje rezultate). Naknada: već od 200 € (u zavisnosti od broja dece i starijih, vrste i obima posla i dužine radnog vremena).

Razmislite, ako neko ovakav dolazi u obzir (ako su vam pri izboru dadilje presudni rezultati rada, poštenje, sigurnost i ljubav prema deci) pozovite telefonom ili na E-mail: [email protected]. VESNA. Rado ću se odazvati.

Uzgred, zabeležite moj broj, možda će vam trebati povremena zamena u slučaju iznenadne sprečenosti vaše stalne dadilje. To je veliki problem mnogim roditeljima.
345 hits

 

Opcije

Kategorije »







 

Oglasi Balkan na Twitteru.


Copyright © 2008 - 2014 by OglasiBalkan.Com All rights reserved / Sva prava zadrzana.
Reklamiranje :: Pomoć :: Kontakt :: Pravila Korišćenja

Oglasi Beograd - Srbija, Besplatni mali oglasi na portalu OglasiBalkan.Com