Friendly - najekonomičniji parfemi na srpskom tržištu

Redni broj oglasa: OG233455
Lokacija: (Zemun)
Oglas postavljen: Nedelja, 06 Mart, 2016  15:27
Odgovor na: (Koristi formular dole)
195 rsd


"Friendly" parfemi je najnoviji brend koji se pojavio na srpskom tržištu i ujedno najekonomičniji sa militražom od 30 ml i velikoprodajnom cenom od 195 dinara sa PDV-om.

"Friendly" je linija parfema koja se pravi u Srbiji po francuskoj tehnologiji, a proizvođač je "Amazon Cosmetics", firma koja je već poznata po proizvodnji parfema "Stella Rossa", "Partizan", "Orao", "Srbija"...

"Friendly" parfemi se plasiraju u jedinstvenom pakovanju, za razliku od najpoznatijih svetskih kuća parfema, koje zadržavaju prava korišćenja imena, pa i dizajna svojih proizvoda.

Osnovna supstanca-fragransa dobija se iz Francuske, a parfemi se pakuju u italijansku atraktivnu ambalažu od 30 ml. Napravljeni su kao EAU DE PERFUME, a ne kao toaletne vode, i odlikuju se visokim kvalitetom i dugim trajanjem i kao takvi su idealni za svakodnevnu upotrebu korisnika svih uzrasta i ukusa.

Ukoliko ste vlasnik parfimerije, kozmetičkog salona, marketa, kioska, butika... i želite naš parfem "Friendly" da uvrstite u svoju ponudu, možete se javiti na broj 064/416-9944.

http://parfemfriendly.blogspot.rs »


Friendly - najekonomičniji parfemi na srpskom tržištu - oglasi Beograd - Slika 1

175 pregleda.

Kontakt formular
Kontaktiraj korisnika: 
 
Vas email: *
Poruka: *
Sigurnosni Kod: *
Prepisi kod sa slike u polje ispod:
 



Copyright © 2008 - 2016 by Oglasi Balkan. Sva prava zadržana.
Kopiranje sadržaja, slika, oglasa sa našeg portala bez naše dozvole je zabranjeno. Politika privatnosti.