Elektrostimulacija mišića

Redni broj oglasa: OG237305
Lokacija: (Beograd Zlatiborska 8)
Oglas postavljen: Ponedeljak, 20 Jun, 2016  09:01
Odgovor na: (Nije prikazan)
300 rsd
Telefon: 0643567017


Elektostimulacija mišića

Elektostimulacija mišića ili pasivno vežbanje je postupak kojim se putem aparata i struje niske frekvencije podiže tonus mišića tela. Stimulacija mišića je tretman koji je nezamenljiv u situacijama kada je potrebno poboljšati mišićni tonus, što svakako poboljšava izgled celokupne figure. Koristi se, najčešće, kao dopuna anticelulit tretmanima, mada se može primeniti i samostalno, kao takozvano, pasivno vežbanje.

Stimulisanjem mišića regija tela kao što su glutealna oblast, butine, stomak ili ruke, pored poboljšanja mišićnog tonusa, poboljšava se i cirkulacija, vrši bolja drenaža tkiva i ubrzano sagorevaju masti. Svi pomenuti efekti ovog tretmana dovode do bržeg smanjenja obima, poboljšanja tonusa kože i skladnijeg izgleda tela.

Elektrostimulacija je savremeni tretman kojim se ubrzava mršavljenje, redukuje celulit i vrši oblikovanje tela – body electroshaping. Kako? Tako što se dejstvom specifičnih struja mišići podstiču na rad, čime se povećava potrošnja masnoća i ugljenih hidrata, pojačava cirkulacija i detoksikacija, oblikuju mišići i poboljšava tonus tela.
Međutim elektrostimulacija nije samo prosto podsticanje mišića na rad.
To je elektroterapijski  tretman visokosofisticiranim aparatom niskofrekfentnih struja, kojim se uspešno deluje na razgradnju masnog tkiva i celulita i sagoreva energija oslobođena iz masnoća, pojačava protok telesnih tečnosti i poboljšava razmena materija. Istovremeno se jača mišićna struktura, daje im se čvrstoća i podiže tonus, a figuri se vraća vitkost. Poboljšana ukupna cirkulacija i periferna mikrocirkulacija dovodi do obnavljanja ne samo dubinskih već i površinskih slojeva tkiva, a koža se revitalizuje, zateže i podmlađuje.


Elektrostimulacija mišića - oglasi Beograd - Slika 1

144 pregleda.




Copyright © 2008 - 2016 by Oglasi Balkan. Sva prava zadržana.
Kopiranje sadržaja, slika, oglasa sa našeg portala bez naše dozvole je zabranjeno. Politika privatnosti.