Oglasi Beograd - Srbija, pronadji, kupi, prodaj. Portal Oglasi Balkan je potpuno besplatan servis za oglašavanje. Sa preko 100 kategorija i podkategorija za oglase, i preko 200 gradova na prostoru Balkana naš portal je idealan za sve vaše oglase. Svi oglasi na našem portalu imaju mogućnost da uz oglas ide jedna ili više fotografija tako da Vaš oglas ne mora biti čisto tekstualnog tipa već foto oglas tj. sadrzati fotografije koje ostavljaju jači utisak na naše posetioce i imaju veću šansu da budu pogledani od strane naših posetioca nego oni oglasi koji ne sadrze slike. Korisnici naših usluga mogu postaviti neograničen broj oglasa.


Dodaj Oglas :: Reklamiranje :: Info :: Pomoć :: Kontakt :: Pravila Korišćenja  
Srbija :: Crna Gora :: Hrvatska :: Bosna i Hercegovina :: Slovenija :: Makedonija :: Besplatni Oglasi
 

Oglasi Beograd, Srbija

Nedelja, 31 Avgust, 2014





Pronadjite odmah oglas koji vas zanima: (Na primer: Prodaja kuca)

Srbija / Beograd / Masine / Masine za obradu drveta
Oglas# A186656

 


Na prodaju polovni Epilog laser 30 wati

Poslato: Ponedeljak, 16 Decembar, 2013  09:39
Izmenjeno: Ponedeljak, 16 Decembar, 2013  09:59
Istice: Utorak, 16 Decembar, 2014  09:39
Odgovor na: (Koristi formular dole)
Na prodaju polovna laserska mašina Epilog laser, (američki)proizvodnja 2005. radio bez kvara od tada. Potrebna je nabavka nove laserske cevi preko uvoznika iz Kruševca. Laser gravira na drvetu , staklu, plekisglasu , koži itd , ne radi plastiku . Seče drvo o 7 mm, precizne ivice, kožu, gumu, foliju za firmopisanje, karton , hartiju, platno itd. Reklamne usluge za firme, personalizovanje propagandnog materijala, olovke , rokovnici . ( upaljači se ne rade ) Pečatorezačka delatnost, firmopisanje, sečenje dihtunga i šablona raznih vrsta, inventarske pločice na graverskog plastici, pločice za vrata od stana ,obeležavanje i td. Cena je 5000 eura i dodatno 3700 eura za novu lasersku cev kod distributera koji dolaze kod vas da skinu i posle reparacije u Americi, dolaze ponovo da instaliraju cev. Kod nas je jedino preko njih moguće doći do nove cevi.

Pogodno za samostalni rad ili kao dopuna štampariji, stolarskoj radionici za manje predmete.
Radna površina je 45 x 30 cm dubina 15 cm - za ubacivanje predmeta za rad, jer se radi sa zatvorenim poklopcem mašine.

Razlika između američkog Epilog lasera i ostalih , pogotovo kineskih je u brzini rada i dužini trajanja cevi. Kod mene je laser radio 6 godina , a kineske cevi traju 6 mesci i zato su toliko jeftiniji . Pečatnu gumu Epilog radi 3 minuta, a kineski laser 18 minuta, i nema dobar otisak, jer slova nisu konusno odrađena ili se uopšte ne vide. Kineski laseri su skloni kvaru i rad izgleda kao na pirografu, nemaju preciznost kao američki laser koji nema greške .

Savladavanje rada u Corelu je jednostavno i osnove se mogu naučiti za mesec dana. Pripreme se rade u Corelu, i mašina je vezana za kompjuter kao štampač instaliranjem drajvera. ( To je i dodatni uslov za rad mašine )

Mašina se nalazi u Sokobanji.
Slika 1 - Na prodaju polovni Epilog laser 30 wati  Beograd

276 hits

Kontaktiraj korisnika: 
 
Vas email: *
Poruka: *
Sigurnosni Kod: *
Prepisi kod sa slike u polje ispod:
 


 

Opcije





 

Oglasi Balkan na Twitteru.


Copyright © 2008 - 2014 by OglasiBalkan.Com All rights reserved / Sva prava zadrzana.
Reklamiranje :: Pomoć :: Kontakt :: Pravila Korišćenja

Oglasi Beograd - Srbija, Besplatni mali oglasi na portalu OglasiBalkan.Com